Übersicht alle {Typen}

Natuurlijke look dankzij bamboe -en palm fineer

Bamboe is hot en anno 2022 niet meer weg te denken uit het landschapsinterieur. Maak kennis met onze deuren in bamboe en palm fineer.

Bij Brems doors zijn alle deuren maatwerk. Heb je een nieuwe deur nodig? Dan ga je eerst en vooral het type deur bepalen. Afhankelijk van de ruimte waarin jouw deur terechtkomt ga je bijvoorbeeld kiezen voor een gewone draaideur, schuifdeur of misschien wel een pivoterende deur. Eens deze keuze gemaakt is ga je de omlijsting en afwerking kiezen.


De keuze van de afwerking van jouw nieuwe deur heeft heel veel invloed op de sfeer van jouw interieur. Ga je voor een warme of landelijke stijl dan kom je al snel in onze categorie fineerdeuren terecht. Bij Brems maak je al sinds jaar en dag jouw keuze uit een ruim assortiment fineer. Maar sinds kort kan je binnen ons aanbod fineer ook kiezen voor palm en bamboe.

Het is je misschien niet onopgemerkt gebleven: We zien bamboe steeds meer en meer in het interieurlandschap verschijnen. Niet onbegrijpelijk met zijn mooie karakteristieke uitstraling. Een andere reden voor zijn populariteit is de duurzaamheid van de grondstof: Bamboe is namelijk uiterst sterk en slijtvast en biedt onbeperkte mogelijkheden. Dankzij de de snelle groeisnelheid is het een zeer hernieuwbare grondstof. (Bamboe kan reeds na 4 à 5 jaar geoogst worden.)

Heb je een vraag? Aarzel niet om met de deur in huis te vallen.